Loading...

    • Tonnendijk 7, Bruinehaar, 7681 BJ, Vroomshoop, Overijssel, Nederland

    • Monday:08:00-18:30Tuesday:08:00-18:30
      Wednesday:08:00-18:30Thursday:08:00-18:30
      Friday:08:00-18:30Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:09:00-18:30Tuesday:09:00-18:30
      Wednesday:09:00-18:30Thursday:09:00-18:30
      Friday:09:00-18:30Saturday:09:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:13:00-16:00Tuesday:13:00-16:00
      Wednesday:13:00-16:00Thursday:13:00-16:00
      Friday:13:00-16:00Saturday:13:00-16:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 15.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Zuidrand€ 0.00€ 15.00€ 15.00Westerhaar-Vriezenveensewijk€ 0.00€ 15.00€ 15.00
      Kloosterhaar€ 0.00€ 15.00€ 15.00Bruinehaar€ 0.00€ 15.00€ 15.00
      Daarle€ 0.00€ 15.00€ 15.00Daarlerveen€ 0.00€ 15.00€ 15.00
      • Pork §


        • Braadrib §

          Lekker ambachtelijk stuk braadrib

          € 1.01 / 125 g

          x 125 g
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1.41 / 125 g

          x 125 g
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1.28 / 125 g

          x 125 g
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek

          € 1.53 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 0.44 / 125 g

          x 125 g
        • Houthakkerssteak §

          Schouderkarbonade zonder been, gekruid met een lapje ontbijtspek.

          € 1.13 / 100 g

          gram
        • Knarsribben §

          Knarsribben zijn korte vlezige delen van de rib aan het ondereinde van de spare ribs, tussen de ribben en het borstbeen.

          € 2.55 / kilo

        • Platte ribben §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 1.21 / 250 g

          x 250 g
        • Nasivlees §

          Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees. Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.

          € 0.92 / 100 g

          gram
        • Pampaschijf §

          De steak wordt gemaakt van de magere delen van de varkensfilet zonder been. Deze filet wordt aan de bovenkant 2 of 3 keer ingesneden waarna deze insnijding wordt gekruid met pampa (Argentijnse) kruiden en gevuld met reepjes mager rook- of katenspek. De buitenkant wordt eveneens met de pampakruiden bestrooid. De vulling wordt in de filet gehouden door de insnijdingen met een satépen dicht te steken. Door het spek blijft de steak heerlijk sappig.

          € 1.66 / 125 g

          x 125 g
        • Procureurlap §

          De procureurlap is een schouderkarbonade zonder been. Het is een doorregen lapje wat gaar gegeten moet worden. De procureur kan ook aan een stuk gebraden worden. In de zomer wordt de procureurlap wat dunner gesneden en is heerlijk op de barbecue.

          € 1.14 / 125 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1.53 / 150 g

          gram
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel

          € 1.18 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1.50 / 175 g

          gram
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 0.92 / 100 g

          gram
        • Sparerib naturel §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Spekjes §

          Deze magere blokjes kunnen uitstekend gebakken worden als smaakmaker bij een winterse stamppot. Wanneer je stukjes mager spek bakt dan is na het bakken ongeveer 35% van het vet uit het spek verdwenen.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Speklap met zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort. Het zwoerd geeft een extra lekkere smaak aan het vlees, zodra krokant gebakken.

          € 0.86 / 100 g

          gram
        • Speklap zonder zwoerd §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 0.89 / 100 g

          gram
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 1.34 / 100 g

          gram
        • Varkenslap §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 0.81 / 100 g

          gram
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0.49 / 100 g

          gram
        • Varkenspoot §

          Een echt ouderwetse topper voor de winterkost. Tegenwoordig een bijna vergeten product. De varkenspoot werd in de winterse stamppotten en soep meegekookt voor het aanwezige zwoerd dat vervolgens als bindmiddel werd gebruikt.

          € 0.38 / 100 g

          gram
        • Schouderrollade §

          Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.

          € 0.77 / 100 g

          gram
        • Filetlap §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1.18 / 100 g

          gram
      • Beef §


        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1.66 / 100 g

          gram
        • Fijne rib §

          Fijne riblappen zijn de meest malse stooflappen van het rund en het snelst te bereiden.

          € 1.43 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk wordt in dikke plakken gesneden en snel om en om gebakken.

          € 4.20 / 100 g

          gram
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 1.23 / 100 g

          gram
        • Half-om-halfrollade §

          Kenmerkend voor een 'half-om-half' rollade is de combinatie van rund en varkensvlees. Van groot belang is daarbij dat het meest malse vlees binnenin de rollade zit. Op die manier kan het braden gelijkmatig verlopen. Over het algemeen gebruikt de slager mals rundvlees aan de buitenkant en varkensfilet of varkenshaasjes (duurder) aan de binnenkant. De varkensfilet wordt rondom gekruid en de dunne lap rundvlees alleen aan de binnenkant. Daarna wordt het geheel opgerold en stevig opgebonden met rolladetouw. Het lekkerst wordt de rollade door hem langzaam in de oven te garen.

          € 1.34 / 100 g

          gram
        • Hollandse biefstuk §

          Hollandse biefstuk wordt van verschillende biefstukdelen gesneden

          € 1.91 / 100 g

          gram
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 1.04 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2.14 / 100 g

          gram
        • Dikke lende §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 1.74 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 1.66 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 1.47 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.21 / 100 g

          gram
        • Runderrollade §

          De magere runderrollade is een heerlijk stuk mager rundvlees. Deze is bereid met heerlijke rolladekruiden.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Runderschnitzel §

          Runderschnitzels worden ook bieflappen of baklappen genoemd en worden van magere rundvleesdelen gesneden. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten.

          € 1.69 / 100 g

          gram
        • Rundertong §

          Rundertong is een smaakvolle 'vergeten' vleessoort. In het buitenland en met name Frankrijk is het een delicatesse die ook als hoofdmaaltijd gegeten wordt. De rundertong weegt ongeveer 2 kilo. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen.

          € 1.37 / 100 g

          gram
        • Schenkel §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 0.91 / 100 g

          gram
        • Stooflap §

          Van de klapstuk kan de slager ook heel mooie stooflappen snijden. Deze vallen in dezelfde categorie als de doorregen runderlappen. de draad van het vlees is echter vaak wat fijner maar daar staat tegenover dat er meer bindweefsel aanwezig is.

          € 0.60 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.32 / 100 g

          gram
      • Veal §


        • Blinde vink §

          De naam 'blinde' vink is ontstaan omdat het gehakt niet zichtbaar is. Blinde vink is gemaakt van gekruid gehakt omwikkeld met een dun lapje vlees.

          € 1.28

          piece
        • Kalfslever §

          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Kalfspoulet §

          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 1.88 / 100 g

          gram
        • Kalfsribstuk §

          Botermalse kalfsriblappen. Ideaal als lapjes, voor ragout of stoofpotten.

          € 1.56 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 2.63 / 100 g

          gram
        • Rib-eye §

          De prachtige rib-eye steak van het kalf is mals doorregen en zacht van smaak. Zowel op de grill als in de pan een succes.

          € 2.25 / 100 g

          gram
      • Chicken §


        • Boerenkipfilet §

          € 1.26 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipdijrollade §

          Heerlijk sappige kipdijrollade

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Gegrilde drumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Gebraden hele kip §

          Malse gegrilde kip van hoge kwaliteit met een voortreffelijke smaak

          € 0.60 / 100 g

          gram
        • Gebraden TV-sticks §

          Lekker gegrild hapje voor bij de borrel of op een verjaardag

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Gevulde kipfilet §

          Heerlijke gevulde kipfilet. Een ware traktatie bij de warme maaltijd.

          € 1.32 / 100 g

          gram
        • Gebraden hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Kipdijvlees §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0.58 / 100 g

          gram
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1.25

          piece
        • Kipkarbonade §

          Kipkarbonade is door het aanwezige been en vel heel smakelijk.

          € 0.42 / 100 g

          gram
        • Gebraden kippeling §

          Gegrilde stukjes kipdijvlees

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Kippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 0.48 / 100 g

          gram
        • Kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1.21 / 100 g

          gram
        • TV-sticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 0.58 / 100 g

          gram
      • Cold meats §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 2.16 / 100 g

          gram
        • Boerensnijworst §

          Boerensnijworst is een grove worst en zachter dan boerenmetworst.

          € 1.58 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.02 / 100 g

          gram
        • Casselerrib §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Cervelaatworst §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees.De naam komt van het Latijnse cerebellum (kleine hersenen) via het Italiaanse cervellata.

          € 1.58 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 2.19 / 100 g

          gram
        • Coburger §

          Deze ham is vermoedelijk ontstaan in het plaatsje Coburg in Duitsland. De ham bestaat uit de twee schnitzel-delen van het varken de boven- en de plattebil. Het vlees wordt drooggezouten met zeezout.

          € 2.02 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.32 / 100 g

          gram
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Gebraden runderrollade §

          De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt gekruid.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Gebraden varkensrollade §

          De varkensrollade bestaat uit de karbonadestrooken de buik aan één stuk. Het hart van de rollade is mooi mager en door het spek houdt hij de sappigheid.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 2.24 / 100 g

          gram
        • Gekookte kipfilet §

          Een kipproduct met een zeer laag vet percentage. Heerlijk voor op brood.

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Gekookte lever §

          De varkenslever bestaat uit vier verschillende lobben zodat het niet eenvoudig is om er een mooie goed te snijden vleeswaar van te maken. Om dat toch te bereiken wordt de lever op dezelfde manier behandeld als de runder lever alleen worden de lobben in een vorm gelegd en afgewisseld met dunne laagjes gelatine. De vorm wordt gesloten en de samengeperste inhoud langzaam gegaard. Na afkoeling wordt de bloklever uit de vorm gehaald en gesneden verkocht. De varkenslever is van nature vetter en malser maar ook veel voller van smaak.

          € 1.27 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1.38 / 100 g

          gram
        • Nagelhout §

          Het gedroogde stuk vlees lijkt erg veel op runder-rookvlees. Naegelholt is alleen niet gerookt. De naam is ontstaan omdat het stuk vlees vroeger na het slachten van een koe gezouten werd en daarna gedroogd. Het drogen gebeurde aan een spijker (naegel) in de wieme (droogrek voor vlees aan de zolder). Het gezouten vlees werd daar zo droog als hout (holt). Een onvergetelijke ouderwets lekkere delicatesse.

          € 3.67 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1.68 / 100 g

          gram
        • Paardenrookvlees §

          Rookvlees is een bereidingsmethode voor vlees. Deze methode stamt uit de prehistorie. De smaken komen pas vrij bij verhitting. Het doel is om de eiwitrijke voedingsmiddelen die erin zitten, en die anders snel zouden bederven, voor lange periodes te conserveren. In de moderne tijd maakt de verbeterde smaak van gerookte levensmiddelen een delicatesse in vele culturen. In de lage landen wordt rookvlees gemaakt van onder meer een spierstuk van een paard of een rund.

          € 2.19 / 100 g

          gram
        • Palingworst §

          De worst wordt gemaakt van fijngemalen varkensvlees en kinnebakspek. Een heel belangrijke grondstof is tevens gerookt nekspek. Van deze grondstoffen wordt een niet al te fijn deeg gemaakt. Het deeg wordt afgestopt in kromme of rechte runderdarmen. Ook worden wel poreuze rookdoorlaatbare kunstdarmen gebruikt. De worst wordt na het stoppen gerookt en vervolgens gegaard. Het rookspek dat wordt gebruikt is verantwoordelijk voor een op gerookte paling lijkende smaak van de worst. Vandaar de naam.

          € 1.38 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 4.08 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Peperblok §

          Mager borstvlees van het rund, dat is mooi stevig, wordt samen met varkensschoudervlees fijngehakt in de cutter. Tijdens deze bewerking worden zout en drogeworstkruiden toegevoegd. Het deeg gaat nu in een vorm om wat aan te drogen. De volgende dag wordt de zachte worst door de gebroken gedroogde pepers gerold en heel even vacuüm getrokken. Door het vacuüm trekken worden de pepers in de buitenrand van de worst gedrukt en blijven zo mooi zitten tijdens het snijden. De worst wordt niet verder gedroogd of gerookt, maar meteen verkocht. Door geen verdere bewerkingen meer toe te passen behoudt de worst de unieke pepersmaak.

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 3.67 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 1.58 / 100 g

          gram
        • Schouderham §

          Schouderham is redelijk eenvoudig te herkennen omdat het vlees, binnen één plak, in kleur varieert van licht tot donker.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Snijworst §

          Het vlees van snijworst bestaat uit rundvlees en spek. Het vlees wordt heel sterk verkleind tot blokjes van een paar millimeter. De massa wordt bijna bevroren vermengd met peper en zout en daarna in een poreuze kunstdarm gestopt zodat het aanwezige vocht tijdens het drogen kan uittreden. De worsten worden te drogen gehangen totdat ze voldoende stevig zijn om op de machine te snijden. Vroeger duurde dit drogen tot wel twee maanden. Tegenwoordig wordt het drogen versneld door aan het deeg bepaalde bacteriën toe te voegen. Daardoor is de smaak wat zuurder, maar dat wordt door de consumenten als prettig ervaren. De kwaliteit van een snijworst wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid aanwezig vlees.

          € 1.12 / 100 g

          gram
        • Tongeworst §

          Tongenworst behoort tot de vleeswaren, gemaakt van rundertong, spekjes en runderbloed zoals in bloedworst. Het wordt ook wel tongkaas genoemd.

          € 1.78 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Wijncervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. Het verschil tussen de wijncervelaat en de cervelaat is voornamelijk dat de plak van de wijncervelaat groter is en qua smaak bourgondischer.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Zeeuws spek §

          Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht. De basis is een stuk doorregen spek zonder zwoerd. De ouderwetse variant werd zachtjes gaargekookt met zout, peper, laurier of andere in de ouderwetse keuken beschikbare kruiden. De slagers verkopen tegenwoordig onder deze naam een stuk spek dat wordt gemarineerd in een mengsel van olie, mosterd, sojasaus, ui, paprika, knoflook en peper en vervolgens gegrild of geroosterd. Het moderne Zeeuws spek heeft daardoor een kenmerkende smaak die doorgaans als barbecuesmaak wordt gekarakteriseerd.

          € 1.78 / 100 g

          gram
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 0.97 / 100 g

          gram
      • Quick and ready to cook §


        • Gehaktbal groot §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1.25

          piece
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 1.35

          piece
        • Lentevink §

          Zusje van de slavink, net iets anders gekruid

          € 1.05

          piece
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1.02 / 100 g

          gram
        • Runderhamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees. Niet van de biefstukdelen maar meer van de wat doorregen delen van de voorkant van het rund. Het vet en meegemalen bindweefsel geeft wel extra smaak aan deze lekkernij die met name tussen een broodje en op de barbecue zeer geliefd is. Het vlees is niet zo mager als een tartaartje want dan wordt het veel te droog. Bak deze runderspecialiteit zeker niet te gaar. Aan de originele hamburger mag absoluut geen varkensvlees worden toegevoegd.

          € 1.32

          piece
        • Shoarmavlees §

          Natuurlijk heerlijk voor in een pitabroodje, maar met shoarmavlees kun je nog veel meer!

          € 7.64

          piece
        • Tartaartje §

          Biefstuk tartaar is fijngemalen mager rundvlees

          € 1.28 / 100 g

          gram
        • Vuurvlieg §

          € 1.10

          piece
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1.05

          piece
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1.22 / 100 g

          gram
      • Sausage §


        • Bakbloedworst §

          Bakbloedworst wordt gemaakt van zwoerd, varkenskopvlees, bloed en spek. De kruiding bestaat uit zwarte peper, piment, majoraan, kaneel en uien.

          € 3.65

          piece
        • Runderworst §

          De runderworst is gemaakt van mager rundvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkensdarm gevuld, waarna de worstjes worden afgedraaid tot stukjes van 100 tot 125 gram. Wanneer je de worst voor het bakken enkele tellen in heet water legt dan wordt de darm wat steviger. Droog de worstjes vervolgens af en bak ze. Door de behandeling zullen ze minder snel knappen.

          € 1.02 / 100 g

          gram
        • Saucijs §

          Een saucijs is een soort worst gemaakt van gekruid varkensgehakt. Het gehakt wordt bijeengehouden door een natuurlijke darm. De saucijs - waarvan de naam is afgeleid van het Franse woord saucisse - is verwant met de braadworst, zij het dat de saucijs dikwijls korter en iets dikker is. Saucijzen zijn zowel los, als nog aan elkaar verbonden verkrijgbaar. Een saucijs wordt in ongeveer 15 minuten gaar gebakken in een braadpan. Om het knappen van de worst tegen te gaan, wordt geadviseerd de saucijs alvorens deze te bakken, eerst te laten wellen in water. De saucijs kan ook worden bereid op de barbecue of onder de gril.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Verse worst (fijn) §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 0.50 / 100 g

          gram
        • Verse worst (grof) §

          Door de grovere stukjes spek lijkt de worst vetter dan de fijne maar is het niet.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Bakleverworst §

          Een streekproduct uit Twente. Ook wel leverbeuling genaamd.

          € 0.37 / 100 g

          gram
        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 2.25

          piece
        • Droge worst mini §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden

          € 0.55

          piece
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Leverworst kunststofdarm §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 0.77 / 100 g

          gram
        • Leverworst natuurdarm §

          Grof gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en kleurzout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van kleurzout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 0.77 / 100 g

          gram
        • Likkepot §

          Likkepot is saskische leverworst met een saus van mayonaise, kruiden, verse uitjes en paprika.

          € 1.05 / 100 g

          gram
      • Snacks / appetizers §


        • Cowboyreepjes §

          Lekker op een schaal met heerlijke hapjes voor bij de borrel.

          € 0.75 / 100 g

          gram
        • Frikandel §

          Een frikandel is een langwerpige, donkergekleurde staaf van verschillende soorten vlees die warm gefrituurd wordt gegeten. In Vlaanderen wordt soms de oude betekenis gebruikt: een in de pan gebakken, veelal afgeplatte, gehaktbal.

          € 0.75

          piece
        • Gebraden kippenpoot §

          Een heerlijk gebraden kippenpootje, lekker als snack, bij de maaltijd of als tussendoortje.

          € 1.49

          piece
        • Grillworst kaas §

          Heerlijke grillworst met de karakteristieke smaak, gevuld met kaas.

          € 1.07 / 100 g

          gram
        • Gebakken kippenlever §

          De levertjes zijn heel smakelijk als borrelhapje en kunnen ook op de barbecue gebakken worden. Gaar de levertjes altijd voor in warm water of kippenbouillon en bak ze daarna. Ze kunnen voor het bakken eventueel omwikkeld worden met ontbijtspek.

          € 1.36 / 100 g

          gram
        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt

          € 1.75

          piece
        • Snackbox §

          Bestaat uit:
          8 stukjes sparerib
          8 stukjes verse worst
          8 stukjes grillworst
          8 tv sticks

          word geleverd in een ovenschaal

          € 9.98

          piece
        • Gebraden sparerib §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest namelijk voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1.05 / 100 g

          gram
      • Minced §


        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 0.92 / 100 g

          gram
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Gekruid gehakt §

          Panklaar gehakt, lekker scherp gekruid met Indische kruiden.

          € 0.81 / 100 g

          gram
      • Grilled sausage §


        • Grillworst naturel §

          De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale grilworstmelange bestaande uit: peper, foelie en kardemom. Het deeg wordt afgestopt in een rechte luchtdichte kunstdarm. Na het afstoppen wordt de worst geweld. Na afkoeling wordt de darm verwijderd en worden de worsten eventueel ingesmeerd met een kruidenpasta en gegrild.

          € 1.07 / 100 g

          gram
      • Boiled sausage §


        • Knakworst §

          De knakworst is een kleine, dunne worst die zowel koud als warm op of zonder een broodje als snack gegeten kan worden

          € 0.87 / 100 g

          gram
        • Kookworst §

          Deze populaire kookworst heet met name in het westen ook wel 'metworst'. De worst is gemaakt van mager rund- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange bestaande uit: peper, foelie, gember, kardemom en nootmuskaat. Na het afstoppen wordt de worst gerookt en geweld.

          € 0.85 / 100 g

          gram
      • Smoked sausage §


        • Rookworst §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 0.85 / 100 g

          gram
      • Lamb §


        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 2.20 / 100 g

          gram
      • Soup supplies §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 3.22

          piece
      • Meal §


      • Hotchpotch §


        • Bietenstamppot met speklap §

          Een heerlijke verse stamppot met rode bieten en speklap

          € 5.00

          piece
        • Broccolistamppot met slavink §

          € 5.00

          piece
        • Snijbonenstamppot met karbonade §

          Deze snijbonenstamppot is heerlijk om te eten in zowel het najaar als het voorjaar.

          € 7.50

          piece
        • Zuurkoolstamppot met worst §

          Heerlijke zuurkool met worst

          € 7.50

          piece
        • Andijviestamppot met worst §

          Een heerlijke stamppot van andijvie, heel lekker en gezond

          € 7.50

          piece
        • Boerenkoolstamppot met worst §

          Heerlijke boerenkool stamppot met worst

          € 7.50

          piece
        • Hutspotstamppot §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 7.50

          piece
        • Hete bliksem §

          Een dagverse maaltijd, kant-en-klaar

          € 7.50

          piece
      • Pasta §


      • Oriental §


        • Babi pangang §

          Heerlijke babi pangang in blik. Even opwarmen en genieten maar.
        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.
        • Nasi §

          Kant-en-klaar nasigerecht om op te warmen. De naam nasi goreng komt uit het Indonesische en Maleisische taalgebied: "nasi", dat gekookte rijst betekent, en "goreng", dat gebakken betekent.
      • Soup §


        • Bruine bonensoep §

          De basis voor bonensoep is een bouillon van rundvlees, met daarin groenten als prei, selderij, ui en natuurlijk bruine bonen.

          € 4.99

          piece
        • Snert §

          Kant-en-klare erwtensoep om op te warmen. Erwtensoep, ook wel snert genoemd, is een dikke soep, gemaakt van spliterwten. Andere landen, zoals Engeland en Duitsland, kennen ook erwtensoep, maar het traditionele Nederlands gerecht dat in de winter gegeten wordt is een sterk gebonden versie.

          € 3.99

          piece
      • Barbecue package §


        • Barbecuepakket kinderen §

          Pakketje met vlees speciaal voor de kleintjes

          € 2.75

          piece
        • Barbecuepakket 1 §

          Vier lekkere stukjes vlees naar keuze. Elke stukje extra kost € 1,00 extra.

          € 4.50

          piece
        • Barbecuepakket 2 §

          Vier luxe stukjes vlees naar keuze. Elke stukje extra kost € 1,00 extra.

          € 6.00

          piece
        • Barbecuepakket "tapas" §

          Vier vleesspecialiteiten naar keuze. Elk stukje extra kost € 1,00 extra.

          € 6.00

          piece
        • Barbecue uitbreidingspakket §

          Het uitbreidingspakket bestaat uit 3 soorten saus, stokbrood en salade naar keuze.

          € 3.00

          piece
      • Barbecue §


        • Golfspies §

          Een spies van balletjes gehakt afgewisseld met stukjes paprika, ui en spek.

          € 0.90

          piece
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.25

          piece
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.25

          piece
        • Satéstokje §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.00

          piece
        • Gebraden drumstick §

          Kant en klare lekker gekruide drumsticks

          € 12.50 / kilo

          kilo
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 1.25

          piece
        • Voorgebraden hamburger §

          Een heerlijke barbecuehamburger. Al voorgegaard dus zo klaar.

          € 1.00

          piece
        • Kipfiletburger §

          Een heerlijke kipburger. Wij hebben deze voor u al voorgegaard zodat u deze alleen maar even hoeft bruin te grillen.

          € 1.25

          piece
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1.00

          piece
        • Gemarineerd bieflapje §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 1.50

          piece
        • Gemarineerde filetlap §

          Filetlapjes zijn gesneden van de lende of de rib van het varken.
          Het vlees is mager en heeft een fijne vleesdraad.
          Heerlijk voor op de barbecue!

          € 1.25

          piece
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig

          € 1.50

          piece
      • Barbecue accessories §


        • Gasbarbecue §

          € 15.00

          piece
        • Kuipstoel §

          € 7.50

          piece
        • Statafel §

          € 5.00

          piece
        • Biertafel §

          € 10.00

          piece
        • Buffettafel §

          € 5.00

          piece
        • Bestekpakket §

          € 0.30

          person
        • Glaswerk §

          € 0.20

          piece
        • Biertap §

          € 17.50

          piece
        • Tent 4x4 §

          € 50.00

          piece
        • Tent 4x8 §

          € 80.00

          piece
        • Tentverlichting §

          € 10.00

          piece
        • Tentverwarming §

          € 10.00

          piece
      • Gourmet §


        • Gourmetschotel §

          Assortiment aan vleesspecialiteiten speciaal voor de gourmettafel

          € 4.50 / person

          person
        • Gourmet compleet §

          Vleesspecialiteiten inclusief saus, stokbrood en salade

          € 7.50

          piece
        • Mini slavinkje §

          Een heerlijke slavink in kleiner formaat voor uw gourmettafel

          € 14.99 / kilo

          kilo
        • Hamburgertje §

          Mini hamburgertjes voor een heerlijke gourmetavond

          € 12.49 / kilo

          kilo
        • Rolladeschijf §

          Mini rolladeschijfjes voor de gourmet

          € 12.49 / kilo

          kilo
      • Sandwiches with meats §


        • Broodje beenham §

          Vers broodje met heerlijk sappige smaakvolle beenham

          € 2.00

          piece
        • Broodje rosbief §

          Heerlijk 'mager' broodje rosbief met ei

          € 2.00

          piece
      • Sandwiches with salad §


        • Broodje eiersalade §

          Heerlijk vers broodje belegd met eiersalade

          € 2.00

          piece
      • Sandwiches miscellaneous §


        • Broodje kroket §

          Heerlijk vers broodje belegd met een kroket

          € 1.75

          piece
        • Pistolet gekookt ei §

          Heerlijk broodje, belegd met ei

          € 2.50

          piece
        • Pistolet gezond §

          Vers broodje gezond

          € 2.50

          piece
      • Salad §


        • Pastasalade §

          Een overheerlijkepastasalade met kip, bleekselderij, rucola, mais, paprika en uien

          € 9.80

          piece
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 7.49

          piece
        • Beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 17.50

          piece
        • Huzarensalade §

          Een huzarensalade is een salade van aardappelblokjes, rundvlees, appel, augurk en soms ui

          € 7.49

          piece
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 16.99

          piece
        • Zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 20.99

          piece
      • Sauce §


        • Barbecuesaus §

          Barbecuesaus is een van de sauzen die bijna overal op tafel staat tijdens het barbecuen. Deze zoete en vaak ietwat pittige saus is heerlijk bij veel soorten vlees.

          € 2.49

          piece
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 2.49 / tray

          tray
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter waarin tuinkruiden zitten zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 2.49

          piece
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 2.99 / tray

          tray
        • Whiskeysaus §

          Whiskeysaus is een saus die vaak gecombineerd wordt gebruikt met vlees, schaaldieren en mosselen. Basisingrediënten zijn crème fraîche, mayonaise en/of yoghurt, whisky en een pittig ingredient zoals mosterd of chilisaus. De saus kan koud maar ook warm bereid worden.

          € 2.49 / tray

          tray
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper

          € 2.49 / tray

          tray
      • Spice mix §


        • Kruidenmix voor aardappel §

          Strooibus van 160 gram

          € 2.79

          piece
        • Kruidenmix voor cajun §

          Strooibus van 160 gram

          € 2.79

          piece
        • Kruidenmix voor gehakt §

          Strooibus van 160 gram

          € 2.79

          piece
        • Kruidenmix voor rundvlees §

          Strooibus van 160 gram

          € 2.79

          piece
        • Kruidenmix voor varkensvlees §

          Strooibus van 160 gram

          € 2.79

          piece
        • Kruidenmix voor gehakt met paneermeel §

          Zakje van 60 gram.
          voldoende voor 500 gram gehakt.
          glutenvrij

          € 0.75

          piece
        • Kruidenmix voor gehakt met uitjes §

          Zakje van 60 gram.
          voldoende voor 500 gram gehakt.

          € 0.75

          piece
        • Kruidenmix voor biefstuk §

          € 0.35

          piece
        • Kruidenmix voor kip zakje §

          € 0.35

          piece
        • Kruidenmix voor speklapjes zakje §

          € 0.35

          piece
      • Soda §


        • 7UP §

          € 2.00

          piece
        • Coca-Cola 1,5l §

          Cola is een koolzuurhoudende frisdrank

          € 2.00

          piece
        • Dubbelfris framboos - cranberry 1,5l §

          € 2.00

          piece
        • Fanta Orange 1,5l §

          € 2.00

          piece
        • Hero Cassis 1,5l §

          € 2.00

          piece
        • Lipton Ice Tea 330ml §

          Lipton Ice Tea is de meest favoriete ice tea van Nederland.

          € 2.00

          piece
      • Mineral water §


        • Spa blauw 1,5l §

          Koolzuurvrij mineraalwater uit de Belgische Ardennen.

          € 2.00

          piece
        • Spa rood 1,5l §

          Heerlijk mineraalwater met koolzuur

          € 2.00

          piece
      • Beer §


        • Grolsch fust 20 liter §

          € 67.00

          piece
        • Grolsch fust 50 liter §

          € 160.00

          piece
        • Grolsch krat pijpjes §

          € 14.99

          piece
        • Grolsch Stender Natural §

          € 3.59

          piece
      • Rosé wine §


        • Suukissed §

          € 5.49

          piece
      • White wine §


        • Riesling lieblich §

          € 5.49

          piece
      • Red wine §


        • Dornfelder lieblich §

          € 5.49

          piece
      • Meat package §


        • Voordeelpakket 1 §

          • schnitzel
          • kipfilet
          • gehakt (runder of half-om-half)
          • verse worst
          • slavink

          € 5.00

          piece
        • Voordeelpakket 2 §

          • runderriblap
          • schnitzel
          • lentevink
          • speklap
          • verse worst

          € 5.50

          piece
        • Voordeelpakket 3 §

          • sucadelap
          • filet cordonbleu
          • gehakt (runder of half-om-half)
          • varkensrollade
          • varkenslap

          € 6.25

          piece
      • Ice cream cake §


        • Bisquitbombe sorbertijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Bombe Bonbon-Caramel roomijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Bombe Kokosmakroon roomijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Cherry-Vanille roomijstaart §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Chocolade-crumble roomijstaart §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Dame Blanche-Schuim roomijstaart §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Druppel Yoghurt-Bosvruchtenijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Longueur Stracciatelle roomijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Lonqueur Aarbei-Cookie roomijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Lonqueur Tropical roomijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Omelette Siberienne §

          € 37.50

          piece
        • Ovaal Champagne-Sprokkel roomijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Punt Malaga-Schuim roomijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Roomijstaart Duo dame blanche §

          € 62.50

          piece
        • Roomijstaart Vanille §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Timbaal Stroopwafel roomijs §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
      • Bavarois ice cake §


        • Charlotte van chipolata bavarois §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Druppel Ananas mousse §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Gemengde Noten moussetaart §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Lonqueur Bitterkoekjes mousse §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Lonqueur Charlotte Russe §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Lonqueur Chocolade mousse §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Ovaal Pistache-Aardbei mousse §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Punt Aardbei mousse §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Sinaasappel-Sloffen moussetaart §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Stoofappel-Citroen-crumble moussetaart §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Timbaal Bokkenpootjes mousse §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Trifle XXL mousse §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons
        • Yoghurt-vruchten moussetaart §

          € 19.98 / 6 persons

          x 6 persons